Gran llosa Artificial Sparkle pedra de quars marró

Gran llosa Artificial Sparkle pedra de quars marró
Xateja ara
Detalls del producte

Lianyuxing Stone és un dels millors Xina gran llosa artificial sparkle Quars marró pedra fabricants i proveïdors, Benvingut per consultar preu a granel gran llosa artificial sparkle Quars marró pedra amb nosaltres i rep Mostra gratuïta de nosaltres, o millor preu a l'engròs i moda populars d'alta qualitat i venda calenta i gran llosa artificial sparkle Quars marró pedra fabricator de nosaltres.

Superfície sòlida de quars es compon de superfície aproximadament 93% Quars natural, juntament amb pigments, resines de polièster i altres adhesius. Aquests materials estan subjectes a un sistema d'alta tecnologia de vibro-compactació sota buit. Aquest procés exclusiu es tradueix en una pedra no poroses granulat que té l'aparença de pedres naturals com la pedra calcària, granit o marbre.

Gran llosa Artificial Sparkle pedra de quars marró

Detalls del producte:

1) material: pedra natural 93% 7% de resina i enganxar

2) mida: 2440 * 760 * 15 mm,

3) color: uns 60 colors per a la seva elecció

4) ús: ser àmpliament utilitzat per a taulells, tapes de cuina, taulells, tapes de taula, illa tapes, bany vanitat tapes, tapes de banc, de bar tapes, backsplashes, casetes dutxa, banyera envolta, rajoles de la paret, terra de rajola; i també s'utilitza per a l'aeroport, metro, comercial, hotel i així successivament

5) personatges producte:

1) alta duresa pot arribar a 7 Mohs.

2) resistent a esgarrapades, desgast, de xoc.

3) calor excel lent resistència, resistència a la corrosió.

4) duradores i sense manteniment.

Materials de construcció amistós mediambiental 5).

Avantatges de pedra de quars

Superfície de quars és un material no porós, per tant no taca com marbre o granit i no deformar o cremar com altres superfícies sòlides de plàstic. A diferència de marbre, superfície de quars és pràcticament impossible zero i és dur com el granit. Sense perjudici de la seva superfície dura i no poroses, superfície de quars aconsegueix retenir un cert grau de esplènic, per tant la superfície de quars no es xip o trencar.


Investigació