Taulells pedra de quars cristall de colors blanc

Taulells pedra de quars cristall de colors blanc
Xateja ara
Detalls del producte

Lianyuxing Stone és un del millors Xina colors blanc cristall Quars taulells pedra fabricants i proveïdors, benvinguda a comprovar preu per a granel blanc cristall Quars pedra taulells amb nosaltres i rep Mostra gratuïta de nosaltres, o millor preu a l'engròs i moda populars d'alta qualitat i venda calenta i colors blanc cristall Quars taulells pedra fabricator de nosaltres.

Taulells de pedra de quars de vidre blanc

Descripció del producte

Quars taulell fàbrica va ser fundat el 2005, que es basa en més de 20 anys d experiència pedra i 10 anys d experiència exportació als EUA amb taulells

Superfícies de caràcter de pedra de quars:

1. pedra de quars de resistència zero està formada per 93% quars, 7% de resines, pigments de color i altres. I Quars és el material natural que és menys dur que el diamant. El Ministeri de salut de la duresa de quars arriba a 7. No rascat per eines de metall o qualsevol altre objecte similar. Per tant, vostè pot fàcilment fer el tall en el quars taulell, però sense preocupar-se sobre el problema de zero.

2. pedra de quars de resistència taca està lliure de substàncies com l'oli d'oliva i llimona, vi, recorrent la cuina perquè els nostres productes són produïts en la condició de buit i l'absorció d'aigua és extremadament baix. La superfície de la nostra pedra Quars no requereix manteniment addicional. Un detergent neutre soluble en aigua és prou bona netejar la superfície.

3. llarga vida productes la superfície de la pedra és polit Quars demanda alta qualitat. La superfície brillant és lliure dels problemes de zero, taca de líquid, etc. La superfície de diferent to pedra de quars segueix sent brillant nou després de molt de temps utilitzar.

4. HEAT prova RISISTANCE formada per 93% natural quars, quars pedra proporciona un alt nivell de resistència a la calor en comparació amb superfícies més artificials de pedra.

5. el medi Quars la pedra està formada per Quars natural. I la superfície dels nostres productes és molt resistent a les taques i resistent a les ratllades i no poroses. Té cap manera de retenir la brutícia i els bacteris. Vostè estalviar prou per fer el menjar en els nostres productes.

2) mida: Part superior de vanitat: 25 "X 22" 31 "X 22" 37 "X 22", 49 "X 22", 61 "X 22"

Part superior de cuina: 25,5 "X 96", 26 "X 96", 25,5 "X 108", 26.5 "X 108", 28 "X 96", 28 "X 108"

Illa de cuina: 96 "X 36", 76 "X 36", 98 "X 42", 76 "X 42", 86 "X 42"

Contertop snack-bar: 12 "X 78" 15 "X 78" 98 "X 18", 108 "X 18" etc.

Ens pot fer per disseny del client i petició de mida;

3) processos de fabricació de

Comença amb alta qualitat matèries acuradament inspeccionats i minimitzar qualsevol possibilitat de defectes en el producte acabat

Continuant amb una mescla controlada amb resina de poliester i pigments

La barreja és acuradament tractats a través de la nostra premsa producció utilitzant buit, compressió i foc

Produint pis, dimensionalment, coherentment, molt forts, no porós lloses

Les lloses finament estan polides per realçar la bellesa natural de la pedra i proporcionar un consistentment suau, defecte pràcticament lliure de pedra blanca

4) acabat de vora: Van disminuir, bullnose, laminat bullnose, vora conopial, bisell de radi superior etc.

5) pedra de quars aplicació:

Ser utilitzats per a la cuina, bany, taula de menjador, revestiments, rajoles, etc.

Aplicació d'inici: taulell, cim de vanitat, paret, taula, pis, etc.

Aplicació comercial: taulell de recepció, finestra, Taulell de treball pel menjar ràpid, taula pel bar, pis, passos etc..

6) paquet: Protegida per PET, establir la paleta de fusta llavors protegit per aglomerats, reforçar els fulls amb tira d'acer.

Per a 12mm de gruix, contenidor de 1 X 20' peus pot carregar 630 metres quadrats.

De 15mm de gruix, contenidor de 1 X 20' peus pot carregar 504 metres quadrats.

De 20mm de gruix, contenidor de 1 X 20' peus pot carregar 378 metres quadrats.

De gruix 30mm, contenidor de 1 X 20' peus pot carregar 252 metre quadrat.

Nostres treballadors hàbils segueix estrictes controls de qualitat des del principi fins al lliurament final.


Investigació