Casa de Color pur artificial Depot Quars taulells

Casa de Color pur artificial Depot Quars taulells
Xateja ara
Detalls del producte

Lianyuxing Stone és un dels millors Xina artificial color pur magatzem de casa Quars taulells fabricants i proveïdors, Benvingut a comprovar preu per a taulells de quars magatzem de casa artificial color pur de gruix amb nosaltres i rep Mostra gratuïta de nosaltres, o millor preu a l'engròs i moda popular d'alta qualitat i venda calenta i fabricant de taulells Quars de magatzem de casa de color pur artificial de nosaltres.

Casa de Color pur artificial Depot Quars taulells

El quars és el mineral més abundant en segon lloc en l'escorça de la terra, després de feldspat. Es compon d'un marc de SiO4 contínua

Silici-oxigen tetraèdrica, amb cada oxigen sent compartit entre dos tetraèdrica, donant un total de fórmula SiO2.

Pedra de quars-un dels minerals més difícil de la natura - i a través de tecnologia revolucionària, hem creat aquest material superfície moderna, natural i verd. Pedra artificial de quars són no poroses, taca resistent i és pràcticament lliure de manteniment. És l'opció més pràctica, ideal per a aplicacions interiors comercials i residencials.

Pedra de quars artificial:

Quars artificial és sintetitzat amb elevada puresa rentada àcid 93% pedra de quars, 7% polímer material i una petita quantitat de pigments inorgànics sota condició buit i a través de tecnologia de l'agregació de materials heterogenis.

També conegut com pedra modificats, artificial marbre és una barreja de marblepowder, resina i pigment emesos mitjançant l'oscil·lació buit per formar el bloc. Lloses són llavors produïdes per tall, llimat i polit. Somefactories han desenvolupat una resina polièster especial, baixa viscositat, alta resistència per millorar la duresa, resistència i brillantor i reduir waterabsorption.


Nostres avantatges

(1) color i color de evitar uniforme, patró d'ombrejat.

(2) duresa i sòlid, però més lleuger que la pedra natural.

(3) alt zero, àcid resistència, no radiació, Anti durem, fàcil de netejar.

(4) l'aigua baixa absorptivity

(5) duradores i sense esquerdes vena

(6) marbre similar al Natural.

Investigació