Casa > Sobre nosaltres

LYX pedra va ser construït el 2005, situat a Xiamen, Xina. Som un fabricant professional de quars taulells i rajoles per a projectes residencials i comercials. La nostra fàbrica cobreix una àrea de més de 21,520 M2 i és propietària de línies de producció totalment automàtics, la producció anual de quars lloses arribar a 100, 000 m2.

Línia de quars LYX seguir una qualitat molt estricte, exigint el sistema per produir els taulells d'alta qualitat, lloses i rajoles que compleixen amb totes les especificacions tècniques. Gràcies a les nostres obres d'equip d'experimentats i motivats, oferim a gran escala de colors de moda i de diferents gruixos de 12 a 30 mm al client.

En els últims anys, els nostres productes de quars han estat principalment exportació a EUA, Canadà, Austràlia i Europa, no només subministrament propis quars, però també produeixen colors personalitzats en les sol licituds dels clients. Clients arreu del món són sincerament benvinguda en contacte amb nosaltres, no només subministrar els materials adequats en bona qualitat amb preu competitiu, però també oferir-li servei agradable via ràpida reacció amb solucions constructives.

Anem a cooperar junts per crear un futur brillant.